Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El doctor Òscar Ros, nou director de l'Hospital de Reus

Així ho ha decidit el Consell d'Administració després d'una reunió de més de quatre hores a l'Ajuntament de Reus

Francesc Gras

Whatsapp
Imatge del nou director de l'Hospital de Reus, Òscar Ros. Foto: Cedida

Imatge del nou director de l'Hospital de Reus, Òscar Ros. Foto: Cedida

El Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan de Reus ha aprovat nomenar en funcions el doctor Òscar Ros com a director de l'Hospital Sant Joan de Reus, després d'una reunió de més de quatre hores a l'Ajuntament. Actualment Òscar Ros és director de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. 

La reunió s'ha centrat a ratificar el cessament del director de Sagessa, Jordi Colomer, així com del doctor David Baulenas. Un cop presa aquesta decisió, el Consell ha aprovat de forma unànime el nomenament d'Òscar Ros com a director en funcions de l'Hospital. Ros, passaria a ocupar el lloc de David Baulenas, mentre que el càrrec de director general de Sagessa queda vacant.

El Consell d'Administració de l'Hospital Universitari Sant Joan ha acordat elevar al Consell d'Administració de Ginsa (que tindrà lloc demà), el cessament del director general, Jordi Colomer, i de tot el seu equip: el Dr. David Baulenas, director territorial de l’Àrea del Baix Camp i director de l’Hospital; la Sra. Eulàlia Dalmau, directora de Coneixement i Innovació i el Sr. Eduard Gil, director d’Organització i Sistemes d’Informació.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También