Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El fotògraf Tony L. Blom exposa al Palau Bofarull de Reus

Fins al 3 de febrer, es pot visitar una exposició que presenta els paisatges humans que l’autor ha captat, de manera espontània

Diari de Tarragona

Whatsapp
La mostra, que es pot veure fins el 3 de febrer a Reus, tracta d’un recull de 33 imatges, realitzades de manera analògica per l'autor.

La mostra, que es pot veure fins el 3 de febrer a Reus, tracta d’un recull de 33 imatges, realitzades de manera analògica per l'autor.

Fins al 3 de febrer, el Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició Antologia en blanc i negre del fotògraf Tony L.Blom.

Es tracta d’un recull de 33 imatges, realitzades de manera analògica i captades de forma espontània, mentre l’autor passejava per diferents indrets del món, al llarg de la seva trajectòria.

El fotògraf Tony L. Blom davant d'una de les 33 imatges exposades.

Les persones anònimes a carrers, edificis i entorns naturals són els principals protagonistes d’aquesta exposició fotogràfica.

Blom és un compromès fotògraf amateur, establert a Salou, amb formació d’economista, que va començar a familiaritzar-se amb la fotografia als 14 anys, treballant com a aprenent en la cambra fosca d’un laboratori fotogràfic.

L’exposició, amb entrada lliure, es podrà visitar fins al 3 de febrer, de dimarts a dissabte, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Temas

Comentarios

Lea También