El govern de Reus demana celeritat en la investigació dels casos judicials que afecten la ciutat

El consistori manté la seva voluntat de transparència i col·laboració amb les autoritats judicials i policials

19 mayo 2017 22:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El govern de Reus ha demanat la "màxima discreció i celeritat possibles" en la resolució dels casos judicials que afecten la ciutat per evitar que la imatge de Reus "en surti encara més perjudicada". En un comunicat, l'equip de govern de CiU ha lamentat que "el nom de Reus es torni a veure relacionat en qüestions policials i judicials", en al·lusió als registres efectuats aquest divendres per la Guàrdia Civil en el marc del cas Innova. El govern reusenc ha expressat la seva voluntat de de màxima transparència i col·laboració amb totes les instàncies judicials i policials, i ha demanat "respecte i prudència en la valoració dels fets", ja que els casos es troben sota secret de sumari.

El govern de la capital del Baix Camp ha expressat la seva voluntat de col·laboració "amb l'objectiu de contribuir a restituir el bon nom de la ciutat". A més, ha afirmat que té la voluntat de màxima transparència, "com ho confirma el fet que, sempre que s'ha detectat qualsevol anomalia, s'ha posat en coneixement del Tribunal de Comptes i la Fiscalia".

"El govern de Reus ha fet i continuarà fent un esforç contrastable de transparència, rigor i control; així com de correcció de les anomalies detectades", subratlla el comunicat emès aquest divendres al vespre.

En aquest mateix sentit, el govern ha demanat a les autoritats policials i judicials que, "sense posar mai en risc el rigor i la diligència de la instrucció, porti i acabi la investigació del cas amb la màxima discreció i celeritat possibles, per evitar que la imatge de la ciutat en surti encara més perjudicada".

Sota la direcció del jutjat número 3 de Reus i dins de dues peces separades del cas Innova i sota secret de sumari, la Guàrdia Civil ha registrat aquest divendres les dependències de l'Àrea de Medi Ambient, seus de l'empresa FCC, Consell Esportiu del Baix Camp, Giravolt i Reus Esport i Lleure (Rellsa). Els agents han buscat documentació davant les sospites de presumptes irregularitats en el contracte de la brossa i en subvencions i contractacions de l'empresa municipal d'esports.

Comentarios
Multimedia Diari