Más de Reus

El grup Borges llança al mercat una beguda de nous

Asseguren que és la primera d'aquestes característiques, 100% vegetal, sense lactosa, sense gluten i baixa en greixos

ACN

Whatsapp
El grup Borges llança al mercat una beguda de nous

El grup Borges llança al mercat una beguda de nous

Sota la marca Borges Natura, aquest grup empresarial establert entre Tàrrega i Tarragona acaba de llençar al mercat la primera beguda de nous. Asseguren que és 100% vegetal i permet gaudir de tots els beneficis nutricionals de les nous en un format de producte sense lactosa, sense gluten i baixa en greixos, a base d'aigua que la fan de fàcil digestió. Borges International Group destaca que aquesta nova beguda compta amb la ''garantia i qualitat de les millors nous de Califòrnia'' i el coneixement de la firma empresarial que ja treballa en altres fruits secs. Borges compta amb finques i plantacions pròpies de nogueres a Califòrnia i Badajoz, que li permeten oferir nous de qualitat i esdevenir un dels líders del sector.

La beguda de nous Borges Natura és de color torrat, amb cos, de gust agradable, suaument dolça i amb un toc de nou que segons els seus creadors la fa ''deliciosa''. Remarquen que es tracta d'una beguda 100% vegetal i conté el doble de fruits secs que la majoria de begudes vegetals. Cada got conté 5 nous, la quantitat diària recomanada segons els experts. A més a més, asseguren que no conté sucres ni cap altre tipus d'edulcorant afegit.

Borges assenyala que la beguda de nous no només és apta per prendre-la per esmorzar sinó que es pot beure freda o calenta o com a base per altres begudes o receptes. Així, suggereixen receptes com una beixamel sense gluten amb la beguda vegetal de nous i farina de blat sarraí; tot tipus d'smoothies; cremes de verdures; pans de pessic o quiche amb un toc especial.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También