El jutge ordena presó al lladre de les estrebades de Reus

El jove, de 25 anys i de nacionalitat marroquina, va ser detingut per Mossos aquest dijous al barri del Carrilet.

20 octubre 2017 15:25 | Actualizado a 30 octubre 2017 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jutge ha decretat a primera hora d'aquesta tarda de divendres presó per al jove marroquí que aquest dijous va cometre un delicte de robatori amb violència al barri del Carrilet de Reus.

Amb 38 antecedents policials dels quals 31 són per diversos delictes contra el patrimoni, el magistrat ha considerat que l'autor de l'estrebada a una senyora de 78 anys mereix ingrés a Mas d'Enric de forma preventiva a l'espera del judici.

Cal recordar que els Mossos van enxampar aquest veí de Reus, després de robar una bossa de mà a una senyora gran quan entrava al portal del seu edifici. Els fets van tenir lloc poc abans de les 10.30 hores al barri del Carrilet d'aquest dijous.

Una dona de 78 anys havia entrat al portal de casa seva quan un noi se li va acostar, li va estirar d’una estrebada la bossa de mà i va fugir. La víctima va sortir al carrer i va demanar ajuda.

L'èxit de la detenció va començar gràcies a un ciutadà que va veure una patrulla dels mossos i els va alertar del robatori. La patrulla va contactar amb la víctima i va donar avís a altres dotacions fins que el van bloquejar en un carreró sense sortida.

Dues estrebades a la matinada de dimarts

Per altra banda, hi va haver dues estrebades a la matinada de dilluns a dimarts a dues dones també a Reus.

El primer robatori amb violència es va produir al voltant de les dues de la matinada al carrer Mare Molas i el segon al carrer Sardana als voltans de les cinc. A totes dues dones les van sorprende un home amb una dessuadora grisa, segons ha pogut saber el Diari.

Tot i això aquestes dues accions no es poden relacionar de moment amb el jove marroquí que ha ingressat a presó aquesta mateixa tarda.

 

Comentarios
Multimedia Diari