El líder de Podem Reus dimiteix de la seva acta de diputat al Parlament

L'escó de Gerard Bargalló l'ocuparà Hortènsia Grau, que havia estat ja diputada en les dues anteriors legislatures per ICV-EUiA

19 mayo 2017 21:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El diputat de Catalunya Sí que es pot per Tarragona, Gerard Bargalló (Podem), ha dimitit avui i ha deixat el seu escó, que ocuparà ara Hortènsia Grau, segons informa el grup parlamentari en un comunicat.

A les 9 del matí d'avui Bargalló ha presentat la seva dimissió i ha tornat la seva acta de diputat, decisió que ha pres una vegada que s'ha constituït la Mesa de la cambra catalana i l'"estabilitat" de la institució "està assegurada".

L'escó de Bargalló l'ocuparà Hortènsia Grau, que havia estat ja diputada en les dues anteriors legislatures per ICV-EUiA.

Segons fonts de Podem, la decisió de Bargalló es produeix després d'unes setmanes "dures", arran de la publicació a principi d'aquest mes d'un article en un mitjà de comunicació que assegurava que havia cobrat l'atur durant dos anys de manera fraudulenta, entre el 2003 i el 2004.

Davant d'aquesta informació, el ja exdiputat va assegurar que havia tornat els diners i que la seva situació està normalitzada.

"(Bargalló) ha portat malament l'exposició mediàtica, no és una persona acostumada als mitjans, és un ciutadà corrent i no comptava haver de lidiar amb aquest nivell de sobreexposició, de crítiques i de pressió, i ha preferit apartar-se", asseguren aquestes fonts. 

Comentarios
Multimedia Diari