El llarg rescat d'una cabra en un cingle de l'Albiol

L'animal portava tres dies en una mena de balcó sobre un precipici

21 octubre 2021 08:21 | Actualizado a 21 octubre 2021 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Rescat complicat el que van realitzar els bombers a l'Albiol, on una cabra portava tres dies en un cingle sense que s'atrevís a sortir. Finalment, i després d'hores de treball, l'animal va poder ser rescatat sa i estalvi i tornat al seu propietari.

A les sis de la tarda de dimarts, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís per anar a rescatar l'animal. El seu propietari apuntava que la seva cabra feia dos dies que estava en cingle al costat de l'aparcament de la Font del Roure, a la carretera que va de Vilaplana cap a la Mussara, a la via ferrada dels Patacons, a la secció d'escalada Isabel.

Una dotació de bombers del parc de Reus va anar al lloc. Van veure que l'animal estava bé, li van posar aigua i van deixar per al dia següent el seu rescat davant el perill de fer-ho de nit.

A les vuit del matí de dimecres dotacions de bombers dels parcs d'Alcover i de Reus, junt amb els del Grup d'Actuacions Especials (procedents del parc de Cerdanyola) van començar a mobilitzar-se junt amb el pastor.

A tres quarts d'onze van arribar al lloc i van començar a preparar-se. L'animal estava en una mena de balcó sobre un important precipici de desenes de metres d'alçada, amb perill de caure.

Finalment, a les sis de la tarda, van poder agafar bé la cabra i, amb l'ajuda d'una espècie de manta, la van pujar fins el cim.

Allí van veure que estava bé però amb gana. Per això li van donar menjar i el pastor se'n va fer càrrec.

Comentarios
Multimedia Diari