El motorista mort a Reus és veí de Vallmoll i podria haver impactat contra una tanca de trànsit

El cos de la víctima i el vehicle accidentat han estat detectats a primera hora del matí per dos operaris que es dirigien a Constantí

19 mayo 2017 16:16 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'accident d'un motorista trobat mort aquest matí a Reus i que podria haver mort ahir a la nit després de patir un sinistre que no ha estat descobert fins avui. El motorista mort hauria perdut la vida en un accés de l'Aeroport de Reus molt pròxim a la T-11, la carretera que uneix Reus i Tarragona, on hauria impactat contra una tanca informativa de trànsit, segons es desprèn de les primeres investigacions al voltant del succés. Es tractaria d'un senyal de prohibició per a circular que hauria sorprès el conductor de la moto, que ha perdut la vida en l'accident.

El cos de la víctima, un veí de Vallmoll de 44 anys i de nacionalitat cubana, i el vehicle accidentat han estat detectats a primera hora del matí per dos operaris que es dirigien a Constantí i que han donat l'avís als serveis d'emergències, al voltant de les 09.13 hores del matí. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i dues del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

En aquests moments, a més, el cos de policia segueix investigant les causes de l'accident, tot i que de moment tot apunta que el motorista es trobava sol a la carretera i que, per tant, no hi hauria implicat cap altre vehicle. La principal línia d'investigació es centra en el senyal de trànsit contra el qual podria haver impactat el motorista.

Comentarios
Multimedia Diari