El nou festival 'Garbinada Pop' portarà aquest estiu a Falset una selecció de la millor música catalana

Entre el 16 de juliol al 14 d’agost hi actuaran cinc grups de pop catalans i mallorquins: Ferran Palau, Maria Jaume, Da Souza, Gebre i Renaldo & Clara

05 julio 2021 16:09 | Actualizado a 05 julio 2021 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Oferir una programació musical de primer nivell integrada per alguns dels  noms més representatius del pop independent català és un dels objectius de la primera edició del nou festival Garbinada Pop de Falset. El nou esdeveniment, que també té com a objectiu omplir amb una proposta fresca i dinàmica les nits d’estiu de la capital del Priorat, tindrà lloc del 16 de juliol al 14 d’agost en diversos emplaçaments de la població i oferirà 5 concerts de grups de pop: Gebre  (16 juliol), Da Souza  (24 juliol), Renaldo & Clara (31 juliol), Maria Jaume (7 agost) i Ferran Palau (14 agost). Aquesta és  una iniciativa de l’empresa Plujafina Cultura & Comunicació, que compta amb el suport de  l’Ajuntament de Falset, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat i la  col·laboració de la Cooperativa de Falset-Marça, que oferirà un  tast de vi ETIM en cada concert.

Els concerts de la Garbinada Pop es faran a les 21h amb la voluntat de presenciar durant l’actuació com es pon el sol i també com canvia la perspectiva de la música pop que interpretaran les cinc  formacions, dues d’elles procedents del Principat (Gebre, Ferran Palau i Renado & Clara) i dues procedents de les Illes Balears (Maria Jaume i Da Souza). La voluntat del director artístic del festival, el periodista i programador Isaac Albesa, és oferir una nova opció als estius a la capital del Priorat amb un component de modernitat, ja que es tracta de cinc artistes que en aquests moments participen en la major part de les programacions dels festivals musicals més importants del nostre país i fer-ho en un format reduït amb un aforament màxim de 100 persones.

Les entrades anticipades ja es poden comprar a preus d’entre 8 i 10 euros a la plataforma www.entradium.com.  També hi ha un abonament pels quatre concerts de pagament amb un preu de 24 euros.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, en la presentació del festival, ha destacat el fet que Falset ofereixi “una programació musical de qualitat al llarg de l’estiu”, pensada no tan sols per al públic local, sinó també com una oferta cultural per als visitants. Isaac Albesa, de l’empresa cultural Plujafina, ha agraït la bona predisposició de l’Ajuntament i dels grups convidats.

Comentarios
Multimedia Diari