Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El nou servei de recollida d’animals de Reus fomentarà l’adopció

Una de les novetats que incorpora el nou contracte és que l’empresa adjudicatària haurà de tenir actualitzada la informació del registre d’animals en procés d’adopció i fer-ne difusió

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: A. Mariné

FOTO: A. Mariné

L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del nou contracte del servei de recollida, acollida i manteniment d’animals abandonats, ferits i morts, amb l’objectiu de renovar el servei i fomentar l’adopció. Una de les novetats que incorpora el nou contracte és que l’empresa adjudicatària haurà de tenir actualitzada la informació del registre d’animals en procés d’adopció i fer-ne difusió a través d’una pàgina web i de les xarxes socials. Aquest contracte tindrà una vigència de dos anys, prorrogable a dos més, any a any, i un pressupost anual de la licitació de 103.420,28 euros.

El termini de presentació d’ofertes és fins al 18 de juny. Les principals novetats, respecte a l’anterior servei, és que el nou servei haurà de portar a terme un control més exhaustiu de les entrades i sortides dels animals; s’ampliarà l’horari d’atenció al públic; s’obliga a disposar d’un servei veterinari d’urgències, sigui propi del centre o extern; i incrementa la tipologia de testos de salut que es faran als animals abandonats recollits. A més, les instal·lacions del centre d’acollida d’animals hauran d’estar dimensionades per a poder acollir permanentment 150 animals. La superfície mínima per animal major de 25kg serà de 5m2. La previsió de recollida és de 300 gossos anuals i de 25 gats a l’any.

Actualment, segons dades de 2019, el 72% dels animals recollits a la via pública són recuperats pels propietaris o adoptats.

Temas

Comentarios

Lea También