El nou web municipal de Reus d’eleccions incorpora mapes interactius

El renovat portal també disposa d’un històric de dades dels darrers 30 anys

26 abril 2019 08:15 | Actualizado a 26 abril 2019 08:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus va presentar ahir el renovat web d’eleccions i incorpora, per primera vegada, mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. L’eina ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de Reus.

La informació cartografiada, amb la divisió per col·legis i per districtes, s’anirà actualitzant en temps real durant la jornada electoral, a mesura que arribin noves dades de participació i escrutini. D’aquesta manera es podrà fer el seguiment de manera molt visual de quina és la mobilització i la distribució del vot per candidatures i per zones.

El sistema permet visualitzar mapes que radiografien la realitat a les urnes per col·legis, districtes i el total de la ciutat; i tenyir el plànol interactiu amb els colors tant de la primera com de la segona forces més votades. A més a més, el nou web permet veure gràficament l’evolució de les preferències dels electors reusencs al llarg dels darrers 30 anys. 

Comentarios
Multimedia Diari