Más de Reus

El nou web municipal de Reus d’eleccions incorpora mapes interactius

El renovat portal també disposa d’un històric de dades dels darrers 30 anys

Diari de Tarragona

Whatsapp
Captura d’una de les pàgines del renovat web municipal. FOTO: dt

Captura d’una de les pàgines del renovat web municipal. FOTO: dt

L’Ajuntament de Reus va presentar ahir el renovat web d’eleccions i incorpora, per primera vegada, mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. L’eina ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de Reus.

La informació cartografiada, amb la divisió per col·legis i per districtes, s’anirà actualitzant en temps real durant la jornada electoral, a mesura que arribin noves dades de participació i escrutini. D’aquesta manera es podrà fer el seguiment de manera molt visual de quina és la mobilització i la distribució del vot per candidatures i per zones.

El sistema permet visualitzar mapes que radiografien la realitat a les urnes per col·legis, districtes i el total de la ciutat; i tenyir el plànol interactiu amb els colors tant de la primera com de la segona forces més votades. A més a més, el nou web permet veure gràficament l’evolució de les preferències dels electors reusencs al llarg dels darrers 30 anys. 

Temas

  • Diari de Reus

Comentarios

Lea También