Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El pavelló olímpic de Reus es prepara per obrir a la fase 3

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d'aforament, fins al proper 14 d'agost

EFE

Whatsapp
El pavelló olímpic de Reus es prepara per obrir a la fase 3. Foto: A.G.

El pavelló olímpic de Reus es prepara per obrir a la fase 3. Foto: A.G.

El pavelló olímpic municipal de Reus es prepara per obrir el proper 8 de juny, quan la ciutat entri en la fase 3 de la desescalada, segons informa el consistori.

Per a això, s'ha redactat un protocol tècnic per adaptar les instal·lacions a les mesures de prevenció i control de la Covid-19, que preveu la normativa.

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d'aforament, fins al proper 14 d'agost. No obstant això, se suspenen els cursos i activitats dirigides per la impossibilitat d'adaptar-los a les normes.

La sala de gimnàs limita el seu aforament de 86 persones a 16 i s'adapta la pista poliesportiva per a activitats cardiovasculars, peses lliures i rutines individuals, amb un aforament de 42 usuaris.
El recinte no obrirà els vestidors, estableix circulacions d'un sol sentit, cada usuari haurà de netejar els elements abans i després d'usar-los i haurà d'usar mascareta a l'entrada i a la sortida del pavelló.

Temas

Comentarios

Lea También