El pavelló olímpic de Reus es prepara per obrir a la fase 3

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d'aforament, fins al proper 14 d'agost

29 mayo 2020 14:07 | Actualizado a 29 mayo 2020 14:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El pavelló olímpic municipal de Reus es prepara per obrir el proper 8 de juny, quan la ciutat entri en la fase 3 de la desescalada, segons informa el consistori.

Per a això, s'ha redactat un protocol tècnic per adaptar les instal·lacions a les mesures de prevenció i control de la Covid-19, que preveu la normativa.

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d'aforament, fins al proper 14 d'agost. No obstant això, se suspenen els cursos i activitats dirigides per la impossibilitat d'adaptar-los a les normes.

La sala de gimnàs limita el seu aforament de 86 persones a 16 i s'adapta la pista poliesportiva per a activitats cardiovasculars, peses lliures i rutines individuals, amb un aforament de 42 usuaris.
El recinte no obrirà els vestidors, estableix circulacions d'un sol sentit, cada usuari haurà de netejar els elements abans i després d'usar-los i haurà d'usar mascareta a l'entrada i a la sortida del pavelló.

Comentarios
Multimedia Diari