El petit comerç de Reus s'agrupa en una plataforma solidària

19 mayo 2017 15:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El petit comerç, emprenedors i petits empresaris de Reus han creat Comerç solidari de Reus, una plataforma que té per objectiu la recaptació de fons destinats a ONG i entitats sense ànim de lucre. La nova plataforma, que va començar a caminar fa dos mesos, ja compta amb 25 comerços associats i ahir es va presentar a la Creperia Kenavo que és, juntament amb la botiga Bat a Bat, un dels comerços impulsors de la plataforma.

La primera campanya que duran a terme s’anomena ‘Ajudem els refugiats’ i va destinada a recaptar fons per l’ONG catalana Proactiva Open Arms, que es dedica a rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. La campanya va començar ahir i s’allargarà fins al 10 de juny, amb la celebració d’una festa de cloenda a la plaça d’Evarist Fàbregas, al Pallol. Per recaptar fons, cada comerç ha dissenyat la seva pròpia campanya oferint productes especials, destinant un percentatge de cada venda a la campanya, oferint serveis o productes per la festa de cloenda o bé posant una guardiola al local.

Durant l’acte de presentació, els diferents comerços van explicar les seves motivacions a l’hora de formar part de la plataforma i, gairebé per unanimitat, van coincidir a destacar que s’ha creat un clima molt especial entre els diferents comerços i que els ha ajudat a teixir complicitats que fins ara no existien.

Els comerços participants són: Atzavara, Bat a bat, Taverna Despertaferro, Di i fet, El árbol, El nan casteller, Enric & Montse, Finques Raval, Fit Market, Lliberia Gaudí, Ivel Color, Jayanti, Creperia Kenavo, La caseta de l’arbre, Les termes de Ruham, Límic, Llambrik, Mirall digital, Vermuts Miró, Nou Espiral, Produccions submarines, Quatre C, Rabassa, Reus Refugi, Simona, Forn Sistaré y This is makeup.Per participar en la recollida de fons es pot dirigir a qualsevol establiment associat o mitjançant la pàgina de Facebook de la plataforma, on cada comerç anirà explicant les seves propostes de la campanya.

Comentarios
Multimedia Diari