Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El ‘photocall’ per vèncer el càncer infantil recapta 830 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Fira Centre Comercial va acollir dissabte la iniciativa. Foto: A.González/DT

La Fira Centre Comercial va acollir dissabte la iniciativa. Foto: A.González/DT

La Fira Centre Comercial va acollir el dissabte una iniciativa solidària que buscava recollir fons per a la lluita contra el càncer infantil. Al final de la jornada, la valoració dels organitzadors va ser molt positiva ja que es va aconseguir recaptar 830 euros, una quantitat que anirà destinada a la investigació en oncologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

L’acte va consistir en la instal·lació d’un gran ‘photocall’ on la gent podia fotografiar-se i optar a diferents premis a canvi d’una donació de 15 euros. Al llarg de tot el dia hi van participar una cinquantena de famílies. L’acte era una iniciativa engegada per dues fotògrafes (Victòria Peñafiel i Mireia Navarro) que, per primera vegada, van portar a terme la campanya fora de Barcelona. Més enllà de l’organització a càrrec de Nathalieperez Photography, La Fira hi participava cedint l’espai i altres empreses a través dels regals i obsequis que es van sortejar entre els participants.

Temas

Comentarios

Lea También