El president de Mercadona, Joan Roig, a Reus

El màxim accionista de la cadena valenciana de distribució ha dormit aquest dilluns als Brea's Hotel després de presidir una reunió del seu comitè de direcció al territori

19 mayo 2017 16:28 | Actualizado a 31 enero 2018 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la cadena valenciana de distribució Mercadona, Joan Roig, ha dormit aquest dilluns al Brea’s Hotel de Reus (ubicat a l'avinguda de Tarragona) després d’haver presidit la reunió mensual del seu comitè de direcció al territori. Segons fonts consultades de la mateixa empresa, el comitè de direcció, format per catorze membres, acostuma a reunir-se cada mes en una ciutat diferent per apropar-se al territori i aprofitar per mantenir trobades amb algun interproveïdor, visitar algun establiment o centre logístic.

La setmana vinent també està prevista la presència al territori de Joan Roig, que ahir va arribar a Reus en jet privat. En concret, el dia 13 de febrer, en el marc d’una jornada organitzada per l’Associació Valenciana d’Empresaris al Palau de Congressos Tarragona per reivindicar el Corredor Mediterrani.

Comentarios
Multimedia Diari