El primer estiu d'activitats als centres cívics de Reus sumen més de 430 participants

Els sis equipaments han ofert des de tertúlies en diferents idiomes, cinefòrumso visites guiades al patrimoni de la ciutat

19 mayo 2017 18:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La visita guiada a l’exposició sobre Eduard Toda i Güell avui dimarts i la tertúlia de francès que tindrà lloc demà al Centre Cívic Ponent posen punt final aquesta setmana a la programació d’estiu que, per primera vegada, ha organitzat la xarxa de centres cívics de la ciutat. Des del seu inici a principis de juliol, més de 430 usuaris han participat en aquesta nova programació estival.

L’oferta, que s’ha dividit en quatre àmbits diferenciats, ha inclòs tertúlies en diferents idiomes sobre temes d’actualitat: anglès, alemany, català i francès amb un total de 51 persones; tardes de cinema amb projeccions de documentals de viatges com l’Índia, Bhutan o Japó o cinefòrums sobre psicologia amb les pel·lícules Inside Out i Whale Rider, amb un total de 171 persones. També han gaudit de les sortides per conèixer el patrimoni cultural de la ciutat fins a 116 persones, amb la visita a l’exposició ‘Ara Toca Festa’ i a la Bòbila Sugranyes, així com la visita al refugi que es troba a La Patacada i que a causa de la gran demanda s’ha hagut de realitzar en tres sessions diferents.

En la programació també destaquen els tastets de percussió, de tai-txi, de gospel i de cuina, com a mostra de les activitats que es realitzen durant el curs en els diferents centres cívics i que 101 ciutadans han pogut provar, amb vista a les noves propostes que es realitzaran a partir del mes d’octubre.

A més a més, durant aquests mesos d’estiu la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència ha organitzat, per primera vegada, programació als diferents centres cívics de la ciutat i ha mantingut actius els serveis que ofereixen durant la resta de l’any: espais dels Casals Municipals de la Gent Gran, xarxa Wifi, sales d’estudi, punts de trobada, espais per a les entitats, espai d’exposicions i el conjunt de serveis municipals que també s’ofereixen en col·laboració amb les regidories de Benestar Social, Policia Local i l’IMFE Mas Carandell.

La voluntat de la Regidoria és donar continuïtat durant els mesos de juliol i agost a la tasca que porten a terme els centres cívics al llarg de curs i a la seva funció de foment a la participació activa, de dinamització de les relacions socials de la ciutadania i de punts de referència al territori.

 

reus@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari