El pàrquing de la Llibertat reobre després dels treballs de repintat d’aquest estiu

Les obres de millora, de l’aparcament municipal més gran de la ciutat, han comptat amb una inversió aproximada de 39.000 euros

10 agosto 2018 19:08 | Actualizado a 10 agosto 2018 19:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des d’aquesta setmana, el pàrquing de la plaça de la Llibertat torna a funcionar a ple rendiment després de la millora de pintura que s’ha fet des de principis de juliol. 

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha invertit prop de 39.000 euros en la reforma. Aquesta s’ha realitzat en tres fases diferents, així s’ha pogut mantenir l’aparcament municipal obert al públic, restringint només l’accés a les places afectades en cada moment de la reforma.

Segons expliquen des de l’Ajuntament, «els treballs de renovació s’han concentrat en aquelles zones més desgastades per l’alt volum de vehicles que hi circula, com les rampes d’accés o els carrils laterals».
Tot i que l’equipament s’ha mantingut obert mentre s’han executat les obres, sí que ha estat necessari restringir l’accés a diverses zones, amb una afectació del 25% de les places. Aquests treballs s’han fet durant els mesos de juliol i els primers dies d’agost per minimitzar les molèsties als usuaris de l’aparcament.

El pàrquing de la Llibertat té 20.000 metres quadrats i una capacitat per 900 places. La primera fase es va inaugurar l’any 2000 i sis anys més tard, el 2006, es va ampliar fins a l’avinguda de Sant Jordi. Aquest equipament és la zona d’aparcament més gran de la xarxa municipal de la ciutat, i un dels que registra més ocupació. Tot i aquestes obres de millora, l’aparcament de la plaça Llibertat ha acollit entre el gener i el juny d’aquest 2.018 gairebé 250.000 usuaris, un 5% més respecte del 2017.

Comentarios
Multimedia Diari