El rellotge de la plaça Prim de Reus, desconnectat per problemes tècnics

El 18 d´agost passat es va detectar l´avaria. En espera d´una solució, l´empresa Borges ha decidit suspendre el servei

19 mayo 2017 18:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El rellotge de la plaça Prim, patrocinat per l’empresa Borges, suma dues setmanes avariat. El dijous 18 d’agost es van detectar els primers problemes tècnics.

Segons ha pogut saber el Diari i han confirmat fonts de l’empresa, després de detectar l’avaria i tenir coneixement de les incidències «es va comunicar a l’instal·lador i al fabricant». Però tot i aquesta celeritat, els problemes es van agreujar dies després. «Aquest fet ens va portar a prendre la decisió d’apagar el rellotge per evitar que es pogués donar informació errònia», expliquen les mateixes fonts.

Cal recordar que el rellotge, a més d’oferir l’hora i la temperatura als centenars de persones que diàriament passen per la plaça Prim, també ofereix informació complementària, ja siguin missatges de suport al CF Reus Deportiu o continguts referents a les festes de la ciutat.

De fet, des del passat 25 d’agost aquest símbol quotidià i emblemàtic de la plaça Prim ha deixat de funcionar a l’espera de resoldre els problemes tècnics i restablir el servei. «L’objectiu és la restitució del servei al més aviat possible», expliquen i afegeixen que «continuem exigint tant al fabricant com a l’instal·lador poder solucionar aquests problemes i tornar a la normalitat».

El 21 de setembre se celebrarà un any d’ençà que es va col·locar el cartell publicitari de l’empresa Borges i el rellotge, al mític espai que durant tants anys havia ocupat la marca Coca-Cola.

En el moment en què va transcendir el canvi de patrocinador, i la renovació d’aquest espai, es va xifrar entre 8.000 i 9.000 euros el preu del lloguer. La instal·lació del nou cartell publicitari i del rellotge va crear una gran expectació, ja que una grua de grans dimensions va realitzar el canvi. Des de llavors la firma Borges forma part del rostre de la plaça Prim.

Fins al moment no es coneixen les circumstàncies que han desencadenat els problemes tècnics en les últimes dues setmanes. «Les causes són encara desconegudes, fet que no ens permet donar una data estimada de tornada a la normalitat», conclouen fonts de l’empresa.

Comentarios
Multimedia Diari