El riudomenc premiat al Festival de Publicitat de Catalunya

Francesc Mestre, Futerri Disseny, guanya el premi a la millor agència de Tarragona de l'Open Creatiu 

08 octubre 2020 11:04 | Actualizado a 08 octubre 2020 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El freelance Francesc Mestre amb el seu estudi 'Futerri Disseny' ubicat a Riudoms ha estat distingit aquest matí amb el premi 'Agència de l'any de Tarragona 2020' en la tercera edició de l'Open Creatiu, festival de la creativitat organitzat per l'Associació Catalana Empresarial de Publicitat que s'ha celebrat de manera telemàtica a causa de la Covid-19.

Aquest guardó, li han atorgat per la realització de la campanya publicitaria dels Premis Arnau de Palomar 2020 (Organitzats pel Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i l'Ajuntament de Riudoms). La campanya consistia a crear una nova marca corporativa i tot el material gràfic per la seva promoció, en la 29 edició dels premis.

El reconeixement també realça la trajectòria i el treball de Francesc Mestre, un riudomenc de 31 anys, que es dedica al disseny corporatiu, publicitari, web i al 3D des de l’any 2012. Un sector amb molta demanda i on avui dia, també hi ha molta competència.

"No es tracta de ser gran o petit, sinó de tenir talent i bones idees", ha explicat després de recollir virtualment el premi. Mestre reivindica el valor de la feina feta per una persona que treballa per compte propi, i en algunes ocasions en col·laboració amb altres autònoms i empreses.

Afegeix que, "sovint les empreses busquen grans agències de publicitat, i aquest guardó és una crida per a les persones autònomes que treballen dia a dia de manera independent i s’administren soles".

En el seu discurs també encoratja als emprenedors i emprenedores a seguir creant sinergies entre ells, aconseguint oferir uns serveis i productes molt òptims sense la necessitat de crear grans infraestructures.

Aquesta és la tercera edició que se celebra de l'Open Creatiu, un esdeveniment destinat a donar a conèixer la creativitat publicitària que es crea a Catalunya i reivindicar la tasca del publicitari i el creatiu. On des de la mateixa organització destaquen que 'no es tracta de ser gran o petit, sinó de tenir talent i bones idees'.

Comentarios
Multimedia Diari