Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El suposat 'secreta' de Reus, ni cec ni policia

És, senzillament, un veí de Reus que pateix una malaltia degenerativa i que, en sortir al carrer, ha de prendre força mesures de seguretat per preservar la seva salut

Diari de Tarragona

Whatsapp

Doncs no, malgrat les aparences, ni es tracta d'un policia de paisà 'infiltrat' entre manifestants a Reus, ni tampoc d'un cec amb capacitat per llegir el mòbil. És, senzillament, un veí de Reus que pateix una malaltia degenerativa i que, en sortir al carrer, ha de prendre força mesures de seguretat per preservar la seva salut. Tantes, que la seva foto ha corregut per les xarxes socials com la pólvora, assenyalant-lo com un agent de policia de paisà, ja que duia un bastó i ulleres de sol en un dia ennuvolat. "Tan beneit que mirava el mòbil malgrat anar disfressat de cec", pensava la majoria.

El cert però, és que es tracta del Jordi, un veí de Reus compromès amb la República Catalana que havia sortit al carrer, com ja ha fet tantes altres vegades, per defensar la independència i el referèndum. En un moment donat, algú li va fer una foto, mentre mirava el mòbil, pensant que es tractava d'un agent infiltrat, ja que aquell dia Reus n'estava ple. La imatge ha corregut per les xarxes fins a tal punt que el mateix protagonista de la història ha acabat enregistrant i publicant un simpàtic vídeo en el qual explica perquè va vestit d'aquesta manera.

 

Comentarios

Lea También