El transport adaptat del Baix Camp va rebre 120 usuaris el 2016

Està gestionat pel Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal

20 agosto 2017 11:00 | Actualizado a 27 agosto 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El servei de transport adaptat que gestiona el Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha comptabilitzat, durant el període de 2016, uns 120 usuaris d’aquests serveis que en fan un ús regular i en horari d’atenció diürna.

Aquest servei, de caràcter especialitzat, inclou els desplaçaments a centres de dia per a gent gran, centres d’atenció especialitzada i centres de dia ocupacionals per a persones amb discapacitat.

El servei de transport adaptat està condicionat per a persones amb mobilitat reduïda o amb certificat de discapacitat que, segons els casos, pot incloure acompanyants que cobreixen aquests trajectes per donar suport en els desplaçaments.

El servei està condicionat per a persones amb mobilitat reduïda o amb certificat de discapacitat

Desplaçaments esporàdics

A part dels serveis regulars de transport diürn, el programa de transport adaptat també inclou els desplaçaments esporàdics durant l’any per a les diferents sortides, excursions i esplais organitzats per a persones amb discapacitat. El passat 2016, 97 persones es van poder beneficiar d’aquest transport per acudir als esplais de piscina, a diverses excursions i a les sortides programades al PortAventura durant els mesos d’estiu.

Cal destacar que el servei de transport adaptat del Baix Camp cobreix un total de setze rutes diferents que inclouen desplaçaments a Tarragona des de diferents municipis de la comarca.

Cobreix un total de setze rutes diferents que inclouen desplaçaments a Tarragona des de diferents municipis de la comarca

El Consell Comarcal disposa d’un vehicle de transport adaptat amb el qual fa una part de les rutes, però també s’utilitzen altres tipus de serveis d’autobús, de microbús, de taxi i de vehicles específics, tots adaptats. 

El import del cost d’aquests serveis de transport adaptat s’aplica en règim de copagament i els imports depenen de l’import lineal del servei i la distància en quilòmetres de cada trajecte.

Comentarios
Multimedia Diari