El turisme al Priorat augmenta de visitants respecte al juliol de 2016

La Cartoixa d’Escaladei i les Mines de Bellmunt incrementen un 15% el nombre de turistes en comparació a l’estiu passat

09 agosto 2017 09:36 | Actualizado a 27 agosto 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les visites culturals al Priorat durant el mes de juliol han registrat un lleuger augment amb relació al mateix període de l’any anterior. Així es pot extrapolar de les dades recollides per alguns dels principals atractius i propostes culturals que s’ofereixen a la comarca. En el cas de la Cartoixa d’Escaladei, el passat mes de juliol ha rebut prop més de 2.400 visites, un 15% més que el juliol de l’any anterior. L’increment de visites s’ha apreciat d’igual manera al Museu de les Mines de Bellmunt, que ha vist passar més de 660 persones el darrer mes, també un 15% més que l’any anterior. 

A banda d’aquests dos atractius, excel·lents indicadors de l’afluència de turistes al Priorat, el lleuger augment de l’interès per les propostes culturals que s’organitzen a la comarca també s’ha deixat sentir, per exemple, a Siurana. Les visites guiades que s’hi organitzen al cap de setmana han fregat les 250 persones quan, en el mateix període l’any anterior, se’n van comptar 200.

Menció a part mereixen les visites guiades a les pintures rupestres de Capçanes, que s’han posat en marxa aquest 2017. En el període de març a juliol, en el qual s’han dut a terme unes 23 visites, ja han gaudit de la proposta més de 370 persones.

Les dades, que han estat facilitades a l’Oficina de Turisme del Priorat i que concorden amb l’augment del volum de consultes ateses a l’oficina relacionades amb aquesta motivació, posen de relleu que les propostes culturals són una opció molt demanda per les persones que visiten el Priorat.

Comentarios
Multimedia Diari