Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Societat

El vermut raja a la Plaça del Mercadal de Reus

La Vermutada Popular organitzada per l’Associació d’Amics del Vermut de Reus ha tornat a ser un èxit en un migdia de molta calor. S'han servit uns 4.100 vermuts, superant la xifra de l’edició de l’any passat.

Joan Morales

Whatsapp
Un moment de la Vermutada Popular de Reus d'aquest dissabte. Foto: Alfredo González

Un moment de la Vermutada Popular de Reus d'aquest dissabte. Foto: Alfredo González

Els reusencs s’estimen el seu vermut, una beguda que ha deixat de ser una moda per convertir-se en imprescindible en qualsevol aperitiu. Un any més, la Vermutada Popular que organitza l’Assocació d’Amics del Vermut de Reus ha tornat a ser tot un èxit de convocatòria. Entre les 12 del migdia i les 2 de la tarda d'aquest dissabte s'han uns 4.100 vermuts negres de la marca Miró, una xifra que ha superat la de l’any passat i ha demostrat que aquesta festa està totalment consolidada.

La fortíssima calor que ha caigut sobre la Plaça del Mercadal ahir al migida no ha estat impediment perquè centenars de reusencs s’apropesin fins al centre de la ciutat per tastar un vermut de Reus, acompanyat per olives farcides o per patates fregides. Molts dels assistents anaven equipats amb el barret (vermell, blanc o negre) de la Vermutada Popular i que estava patrocinat per Vermuts Miró. Amb el got de vermut a la mà, i amb la música de fons dels grups Bandsonats de Reus i Batukats del Bolet, la gent s'ha anat anar animant poc a poc fins que ha arribat un moment que no quedava una ombra buida.

En el decurs de la Vermutada Popular també s'ha fet entrega de la distinció al Vermuter de l’Any que vol servir per reconèixer la dedicació i prescripció d’aquelles persones que s’han distingit a l’hora de posar en valor l’essència del genuí aperitiu reusenc. En aquesta ocasió el guardonat ha estat el radiofonista Jordi Margarit, actualment director adjunt de Rac 1 i que acredita una llarga trajectòria a diverses emissores del país.

Jugadors d'hoquei reus vermutada
Els tres capitans campions d'Europa amb el Reus d'hoquei a la vermutada. Foto: A.González

Durant la Vermutada Popular també s'ha presentat l’edició de la botella de Vermuts Miró commemorativa de les vuit copes d’Europa del Reus Deportiu d’hoquei. Les ampolles petites es venien a 2 euros i els beneficis eren per la Fundació Mossen Frederic Bara. Els tres capitans campions d’Europa  (Joan Sabater, Jordi García i Raúl Marín) no han faltat a la cita.

Comentarios

Lea También