El viver d'empreses Redessa de Reus inverteix 40.000 euros en millorar les seves instal·lacions

Les actuacions afecten el global de l'edifici del Camí de Valls, que té una superfície de més de 10.000 metres quadrats

19 mayo 2017 16:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Redessa ha invertit més de 40.000 euros durant el 2016 en la millora de les instal·lacions del centre d'empreses del Camí de Valls, 81-87 de Reus. Les actuacions estan vinculades amb temes d'enllumenat, senyalització i climatització entre d'altres, i a majoria es van tancar en el darrer semestre de l'any passat.

S'ha fet una especial incidència en la il·luminació del túnel dels locals comercials de la planta baixa, eliminant l'antic sistema de fluorescents i en el seu lloc s'ha instal·lat el doble de punts de llum. Aquesta actuació ha permès augmentar en un 70% la il·luminació i alhora, millorar l'eficiència energètica en un 15%, ja que les llums que s'hi han instal·lat són LED. En aquesta zona del centre d'empreses de Redessa 1 s'han fet també accions de neteja i pintura a tot el túnel, parets, sostre i senyalització horitzontal.

També s'han realitzat millores a la primera planta, amb la incorporació de material a les zones comunes i actuacions en la climatització i l'espai de co-working i a la zona d'aparcament.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, afirma que «la inversió realitzada permet posar al dia un dels centres d'empreses emblemàtics de Resdessa on actualment hi ha instal·lades més d'una trentena d'empreses».

Per últim, la millora de les instal·lacions de Redessa 1 ha contemplat també una partida per millorar i modernitzar el sistema d'alarmes de la primera planta. Les empreses interessades a instal·lar-se en els locals de la planta baixa, oficines i despatxos del centre d'empreses de Redessa 1, tenen enguany una bonificació del 20% en el preu del lloguer, que en el cas de nous emprenedors arriba fins al 50%. Per més informació es pot contactar amb Redessa al telèfon 977 300 304 o bé a través del correu electrònic redessa@redessa.cat.

Comentarios
Multimedia Diari