Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Associacionisme

El web 'entitatsReus.cat' actualitza el seu disseny i s'adapta als telèfons mòbils

És una de les apostes de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència per fomentar la vida associativa de la ciutat

Redacció

Whatsapp
Imatge del nou portal web 'entitatsReus.cat', on es poden consultar totes les entitats de la ciutat. Foto: DT

Imatge del nou portal web 'entitatsReus.cat', on es poden consultar totes les entitats de la ciutat. Foto: DT

La pàgina web de les entitats de Reus, impulsada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, actualitza el disseny i s’adapta als dispositius mòbils. Aquest web vol ser un aparador de l’actualitat d’interès per al teixit associatiu de la ciutat i una eina més al servei de les entitats que doni suport a la seva tasca. El web és una de les apostes de la regidoria per fomentar la vida associativa de la ciutat. La regidora Montserrat Flores explica que «el poden consultar les entitats per conèixer recursos que els poden ser útils i per facilitar la tasca de relació entre elles, i també el poden consultar les reusenques i reusencs per conèixer en què treballen les entitats i quins actes preparen. El web mostra i enforteix el panorama associatiu de Reus».

En aquesta línia, el web ofereix un espai perquè les entitats facin els seus propis continguts, en la secció ‘Les entitats expliquen’, per donar encara més visibilitat a la seva activitat. Per publicar-hi cal estar inscrit al registre d’entitats. Una de les funcionalitat més consultades al web és el cercador d’entitats que permet trobar les entitats inscrites al registre i les seves dades.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También