El web 'entitatsReus.cat' actualitza el seu disseny i s'adapta als telèfons mòbils

És una de les apostes de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència per fomentar la vida associativa de la ciutat

19 mayo 2017 16:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La pàgina web de les entitats de Reus, impulsada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, actualitza el disseny i s’adapta als dispositius mòbils. Aquest web vol ser un aparador de l’actualitat d’interès per al teixit associatiu de la ciutat i una eina més al servei de les entitats que doni suport a la seva tasca. El web és una de les apostes de la regidoria per fomentar la vida associativa de la ciutat. La regidora Montserrat Flores explica que «el poden consultar les entitats per conèixer recursos que els poden ser útils i per facilitar la tasca de relació entre elles, i també el poden consultar les reusenques i reusencs per conèixer en què treballen les entitats i quins actes preparen. El web mostra i enforteix el panorama associatiu de Reus».

En aquesta línia, el web ofereix un espai perquè les entitats facin els seus propis continguts, en la secció ‘Les entitats expliquen’, per donar encara més visibilitat a la seva activitat. Per publicar-hi cal estar inscrit al registre d’entitats. Una de les funcionalitat més consultades al web és el cercador d’entitats que permet trobar les entitats inscrites al registre i les seves dades.

Comentarios
Multimedia Diari