Els 10 Imprescindibles de Reus es donen a conèixer i es poden votar des d’avui mateix

La votació per escollir el guanyador estarà oberta fins al 5 de gener i la gala final se celebrarà el dia 20 del mateix mes al Teatre Fortuny

15 diciembre 2017 09:40 | Actualizado a 16 diciembre 2017 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Quatre anys reconeixent projectes, persones i entitats per tal de fer-les encara més visibles i demostrar el seu impacte positiu davant del teixit social de la ciutat.

Amb aquesta tònica va arrencar ahir una edició més la Gala dels Imprescindibles de Canal Reus Televisió, un projecte anual que va gestar-se en el marc del seu 15è aniversari i que s’ha consolidat com a «un gran esdeveniment», segons va afirmar el director general de Canal Reus Televisió, Sergi Vallhonrat.

Així doncs, a través del visionament d’un vídeo, es van donar a conèixer els 10 Imprescindibles de l’any 2017, pertanyents a diferents categories i eixos temàtics. 

Els distingits

Els distingits, també assistents a la presentació d’ahir, van ser l’Associació de Dones La Dàlia, Còdol Educació, el Club Esportiu Santes Creus, l’Escola de Dansa Artis, l’Hospital de Día de la Fundación Esclerosis Múltiple (FEM) Mas Sabater, Òmnium Cultural, l’Orfeó Reusenc, el Reus Deportius d’Hoquei, Xavier Filella i Xavier Pàmies Sistaré. 

Aquesta desena de persones va ser reconeguda per més de 150 representants d’entitats i ciutadans diferents de Reus com a figures Imprescindibles d’enguany.

La selecció va sorgir a partir de les propostes presentades durant l’acte de la Nit dels Indispensables, una cita celebrada el 16 de novembre al Palau Bofarull de Reus, on 150 personalitats i entitats del Baix Camp van presentar les seves propostes, les quals van arribar a un total de més de 700.

A partir d’aquí, des de Canal Reus Televisió es va compondre la llista finalista amb les divisions per categories. 

El procés de participació

Com cada edició, el procés de triar dels Imprescindibles també anirà a càrrec de l’opinió de la ciutadania.

Per això, a partir d’avui a les 15 hores es podrà triar l’Imprescindible més votat pels ciutadans després d’una campanya de difusió que es durà a terme a través de l’antena de Canal Reus Televisió. 

El procés participatiu finalitzarà el dia 5 de gener de 2018.

El procediment per poder votar es durà a terme a través d’unes urnes instal·lades als Mercats de Reus i a través de la pàgina web de l’acte, l’anomenada www.elsimprescindibles-canalreustv.cat

D’altra banda, el dia de la Gala dels Imprescindibles serà el 20 de gener a les 21 hores al Teatre Fortuny. A través de la col·laboració que hi ha amb Vermuts Miró, també es farà una distinció especial independentment de les candidatures dels Imprescindibles.

Es lliurarà el Premi Especial Etiqueta Negra a una persona, entitat o iniciativa que hagi revifat àmbits relacionats amb la cultura o la societat. 

Comentarios
Multimedia Diari