Els Amics de les Arts aterren a Reus en un Teatre Fortuny ple dins les possibilitats

El trio barceloní han presentat aquest vespre el seu nou treball: 'El senyal que esperaves'

03 diciembre 2020 13:36 | Actualizado a 04 diciembre 2020 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les localitats disponibles del Teatre Fortuny s'han omplert aquest vespre per veure en directe Els Amics de les Arts, que han tornat en format trio, demostrant que els queda corda per molt de temps, adaptant-se als canvis. Ho han hagut de fer per partida doble, tant a nivell de grup, seguint endavant després de la marxa de l'Eduard Costa; com en la seva gira de presentació del seu nou treball, El senyal que esperaves, afectada de ple per la pandèmia de la Covid-19.

Malgrat els entrebancs, els barcelonins han aconseguit aterrar a la capital del Baix Camp. Ho han fet dies després del previst. I és que inicialment el concert estava programat pel passat 20 de novembre. Però les noves restriccions van obligar a replantejar dates.

Finalment, avui, dijous 3 de desembre, els temes potents, amb força i amb cert sentiment de pèrdua que acompanyen les cançons del seu nou treball han ressonat pel Teatre Fortuny de Reus.  També l'hora de l'espectacle s'ha adaptat a la situació sanitària, per tal de respectar el toc de queda. En aquets sentit, el concert ha començat a les 20 hores.

Comentarios
Multimedia Diari