Els Mossos detenen quatre homes per diversos robatoris en masos de Reus

Les detencions van ser diumenge a la tarda, a Reus

19 mayo 2017 19:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat a Reus quatre persones, dues de nacionalitat romanesa i les altres dues de nacionalitat marroquina, acusades de diferents delictes contra el patrimoni.

Segons van explicar ahir al Diari fonts dels Mossos, als quatre homes se’ls acusa de diferents delictes contra el patrimoni, per robatoris a masos de la zona del Baix Camp, en els darrers mesos. Les detencions es van practicar diumenge a la tarda a la zona de la carretera de Falset, a la sortida de la ciutat de Reus en aquesta direcció.

Les mateixes fonts policials també van confirmar que, tot i les quatre detencions, les investigacions continuen obertes i no es descarten que en les properes hores o dies es portin a terme noves detencions relacionades amb aquest grup de lladres. Es preveu que després de declarar en seu policial passin a disposició judicial imputats per delictes contra el patrimoni.

Cal recordar que durant la Setmana Santa passada es van produir diferents robatoris a masos del voltant de la ciutat de Reus que, després del robatori, van ser cremats.

Comentarios
Multimedia Diari