Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Quadres de la Passió de Riudoms incorporen nova escena

Es representaran aquest dissabte a partir de les vuit del vespre amb més de 150 actors voluntaris

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto dels actors dels Quadres de la Passió de Jesús de Riudoms.

Foto dels actors dels Quadres de la Passió de Jesús de Riudoms.

Més de 150 actors voluntaris de Riudoms representaran els Quadres de la Passió de Jesús, una activitat de la setmana santa local que compleix 5 anys de vida i narra els principals episodis de la mort i resurrecció de Crist.

Els quadres de la Passió es representaran simultàniament el dissabte dia 24 a partir de les 8 del vespre. La representació compta amb un total de set escenes, —una més que en els anys anteriors — situades en diversos espais històrics del nucli antic de Riudoms.

Els actors i actrius amateurs, sota la direcció de M. Conxa Torres Sabaté, mostraran al públic assistent les etapes principals dels últims dies de la vida de Jesús.

La primera d'elles fa referència al Diumenge de Rams, i es farà a la plaça de la Mare Cèlia. La segona escena, als Porxos de la plaça Petita,
explicarà l'expulsió dels mercaders del Temple; i seguirà a l'entrada de la casa del carrer de l'Arenal, amb el Sant Sopar, un dels moments més coneguts de Jesús amb els seus deixebles.

El Bes de Judes és el següent Quadre, i es podrà veure a la placeta de l'absis posterior de l'Església de Riudoms. 'De Caifàs a Ponç Pilat' és el Quadre que es representarà a l'entrada de l'Església, i per primer cop a l'Auditori del Teatre del Casal Riudomenc es podrà veure el Quadre
de la Crucifixió. El darrer dels Quadres serà a la Cisterna Vella amb la representació del Sepulcre.

Representacions cada 15 minuts

A partir de les 20 hores començaran les representacions que duraran 10 minuts i que es faran simultàniament en els set emplaçaments. A les 20.15, 20.30, 20.45, 21.00 i 21.15 hores es tornaran a realitzar perquè tothom pugui veure tots els quadres.

El quadre final, que correspon a la Crucifixió i Resurrecció, es representarà a les 22 hores al Teatre Auditori Casal Riudomenc, i
es podrà accedir a la sala mitja hora abans.

Temas

Comentarios

Lea También