Els Reis d'Orient ja són a Reus!

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat al Parc de Sant Jordi, on s'ha dut a terme una recepció. Ara passaran per l'hospital i la cavalcada començarà a les set de la tarda

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ses Majestats els Reis d'Orient ja són a Reus. Han arribat al Parc de Sant Jordi, on s'ha dut a terme una recepció presidida per l'alcalde, Carles Pellicer i la regidora de Cultura i Joventut, Montserrat Caelles. Nombroses famílies ja s'han apopat fins a la plaça Anton Borrell per donar la benvinguda a Ses Majestats. Tot seguit, els Reis es desplaçaran fins l’Hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats i també a tots els avis del centre sòcio-sanitari.

Pel que fa a la cavalcada, començarà a les 19:00 h des del carrer Ample i la comitiva es desplaçarà fins l’Ajuntament per poder recollir les claus màgiques de mans de l'alcalde.

A partir de les 19:00 h, doncs, l’estel guiarà la cavalcada des del carrer Ample i se seguirà el recorregut següent: carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

Un cop a l’Ajuntament, sortiran al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per la llarga nit que els espera. L’alcalde i la regidora de Cultura són els encarregats de lliurar les claus de la ciutat als Reis. 

Comentarios
Multimedia Diari