Els Set Pecats Capitals enceten el Carnaval reusenc

El ball dóna pas als actes centrals. Carnestoltes farà el pregó divendres i el cap de setmana i les rues i les disfresses agafaran el relleu

20 febrero 2020 08:49 | Actualizado a 26 febrero 2020 09:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Reus és a les portes del Carnaval. A poques hores del pregó del Rei Carnestoltes (prevista per avui a les 21 h), ahir a les set de la tarda ja es passejaven per la ciutat els Set Pecats Capitals: la Luxúria, la Gola, l’Avarícia, la Mandra, l’Ira, l’Enveja i la Supèrbia. Organitzat per la Germandat dels Set Pecats Capitals, la comitiva es va posar en marxa puntualment des del Campanaret acompanyats al so de la música del grup Staccato i per desenes de famílies que no es van voler perdre un dels actes tradicionals del Carnaval més reusenc.

Aquest és un acte previ més a l’extens programa previst pels pròxims dies, amb les rues de dissabte i diumenge com a activitats centrals. D’altra banda, dimarts, la Germandat dels Set Pecats Capitals va presentar al Palau Bofarull de la Diputació la gravació dels Balls de Carnaval: Ball de Carnestoltes i els Set Pecats i del Ball de la Quaresma i les Set Virtuts. Una producció enregistrada el 2017 i que serveix d’arxiu documental d’aquests balls endegats per la Germandat el 2015. A continuació, també es va procedir a inaugurar la XV Mostra Fotogràfica, que cada any recorda els millors moments de l’any anterior.

Punts d’aigua a la rua

Entre les novetats del Carnaval, enguany la Federació Reusenca d’Associacions de Carnaval (FRAC) ha optat per incorporar punts d’aigua a la Rua de Lluïment. La intenció és intentar  minimitzar la presència d’alcohol entre els participants.

Comentarios
Multimedia Diari