Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Set Pecats Capitals enceten el Carnaval reusenc

El ball dóna pas als actes centrals. Carnestoltes farà el pregó divendres i el cap de setmana i les rues i les disfresses agafaran el relleu

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Ball dels Set Pecats Capitals va recórrer el centre de Reus, partint del Campanaret.  FOTO: Alfredo González

El Ball dels Set Pecats Capitals va recórrer el centre de Reus, partint del Campanaret. FOTO: Alfredo González

Reus és a les portes del Carnaval. A poques hores del pregó del Rei Carnestoltes (prevista per avui a les 21 h), ahir a les set de la tarda ja es passejaven per la ciutat els Set Pecats Capitals: la Luxúria, la Gola, l’Avarícia, la Mandra, l’Ira, l’Enveja i la Supèrbia. Organitzat per la Germandat dels Set Pecats Capitals, la comitiva es va posar en marxa puntualment des del Campanaret acompanyats al so de la música del grup Staccato i per desenes de famílies que no es van voler perdre un dels actes tradicionals del Carnaval més reusenc.

Aquest és un acte previ més a l’extens programa previst pels pròxims dies, amb les rues de dissabte i diumenge com a activitats centrals. D’altra banda, dimarts, la Germandat dels Set Pecats Capitals va presentar al Palau Bofarull de la Diputació la gravació dels Balls de Carnaval: Ball de Carnestoltes i els Set Pecats i del Ball de la Quaresma i les Set Virtuts. Una producció enregistrada el 2017 i que serveix d’arxiu documental d’aquests balls endegats per la Germandat el 2015. A continuació, també es va procedir a inaugurar la XV Mostra Fotogràfica, que cada any recorda els millors moments de l’any anterior.

Punts d’aigua a la rua

Entre les novetats del Carnaval, enguany la Federació Reusenca d’Associacions de Carnaval (FRAC) ha optat per incorporar punts d’aigua a la Rua de Lluïment. La intenció és intentar  minimitzar la presència d’alcohol entre els participants.

Temas

Comentarios

Lea También