Els Super Wings aterren aquest dissabte a firaReus

La funció té lloc al territori per primer cop. Les entrades es poden comprar a la web de firaReus o a Joguines Somnis
 

03 abril 2018 09:22 | Actualizado a 03 abril 2018 09:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

FiraReus acull aquest dissabte, 7 d’abril, el primer espectacle oficial dels Super Wings. La funció, que s’estrena per primera vegada a tot el territori, arriba de la mà de Creativos Educativos, propietària de la llicència oficial d’aquests personatges tan populars per al públic infantil.

Amb Super Wings Meet & Greet, una nova experiència, firaReus continua la seva aposta pels espectacles de qualitat.

Aquest producte, adreçat al públic familiar, està dissenyat amb una clara voluntat pedagògica. En finalitzar la funció, els assistents es podran fotografiar amb els protagonistes.

L’espectacle començarà a les 17 h  i, donat que les butaques no són numerades, les portes per accedir a les instal·lacions de firaReus s’obriran una hora abans.

Les entrades per a l’esdeveniment estan disponibles a través de la pàgina web de firaReus (www.firareus.com) i també físicament a la botiga Joguines Somnis, ubicada al passeig comercial El Pallol de Reus. 

En aquesta ocasió, també es posa a disposició de les famílies un paquet especial amb el qual es podran adquirir 4 entrades per 52 euros. Les entrades individuals estan a la venda per 15 euros. Els menors fins a dos anys inclosos tenen entrada gratuïta a l’espectacle.

Comentarios
Multimedia Diari