Els Tres Tombs de Reus reuneixen uns 300 cavalls i 80 carruatges

El Tomb de Ravals s'han omplert de gent per veure la tradicional cavalcada organitzada pels Amics del Cavall

19 mayo 2017 16:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El centre de Reus, concretament el Tomb de Ravals, s'ha omplert al migdia d'aquest diumenge de públic per presenciar els Tres Tombs de Reus, organitzats per l’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona. Han participat uns 300 cavalls i 80 carruatges provinents, majoritàriament, de les comarques tarragonines, tot i que també hi havien alguns de Barcelona o de localitats del seu entorn, com Molins de Rei.

Com marca el calendari dels Tres Tombs, cada primer diumenge del mes de març li toca el torn a Reus. Enguany, una de les novetats més importants d’aquesta edició l'ha protagonitzat el carruatge del Vermut de Reus, promogut per l’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona i patrocinat pel vermut reusenc Iris.

Enric Espasa, president dels Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, ha explicat al 'Diari' que «hem volgut fer un carruatge dedicat a un producte tan nostre com és el vermut. A partir d’avui (ahir pel lector) sortirà a la resta de Tres Tombs que es vagin fent».

La festa ha començat a les nou del matí al Parc de la Festa, amb la concentració de carruatges i animals i un esmorzar. Cap a dos quarts de dotze, la cavalcada ha sortit en direcció al centre de la ciutat, on han completat els Tres Tombs, pel tradicional circuit del Tomb de Ravals. Un altre moment important del matí ha estat la benedicció dels animals i els carruatges a la Plaça de la Sang. A la Plaça Prim també han hagut actuacions a càrrec de les colles geganteres els Fènix de Reus, els Geganters de Bellpuig i els Geganters de Móra la Nova.

 

Comentarios
Multimedia Diari