Els Xiquets de Reus es coronen per la Diada de Misericòrdia

Els de la camisa avellana completen una magnífica actuació amb tot el seu programa descarregat, amb el segon 3de9 amb folre de la temporada com a estructura més destacada. També han participat els Castellers de Sabadell i els Moixiganguers d'Igualada.

19 mayo 2017 18:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Xiquets de Reus han brillat amb llum pròpia a la diada de Misericòrdia. Una plaça del Mercadal plena de gom a gom ha estat testimoni d’una altra magnífica actuació dels de la camisa avellana, que a falta d’una setmana per el Concurs de Castells, on participaran a la gran jornada del diumenge, l’ambició i l’excel·lent estat de forma fa que encarin amb la moral pels núvols la cita a la Tarraco Arena Plaça. Els Reusencs van descarregar per segona ocasió aquesta temporada, i en menys de deu dies, el 3de9 amb folre. A més, és la primera vegada que aconsegueixen completar el tres folrat a casa, ja que anteriorment l’havien carregat en motiu de la diada de Sant Pere.

Prèviament, a la primera ronda han descarregat un 5de8 de postal, el quart de la temporada. Per concloure la ronda de castells, han completat sense gaires dificultats un nou 2de8 amb folre, el sisè que assoleixen aquesta temporada. Han finalitzat una brillant actuació descarregant el pilar de sis. Els reusencs han actuat amb al costat dels Moixiganguers d’Igualada i dels Castellers de Sabadell. Els sabadellencs han completat una molt digna actuació descarregant dos castells de la gamma alta de vuit, seguit del 3de8, mentre que els igualadins han completat tres castells de 7 i mig.

Comentarios
Multimedia Diari