Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xiquets de Reus obren un procés de reflexió intern

El cap de colla de la formació va presentar la seva dimissió el passat diumenge, tot i que la junta directiva de l’entitat no va acceptar-la

Diari de Tarragona

Whatsapp
La colla s’ha reunit d’urgència aquest divendres al seu local social del carrer Rosich.  FOTO: diari de tarragona

La colla s’ha reunit d’urgència aquest divendres al seu local social del carrer Rosich. FOTO: diari de tarragona

La colla castellera de la ciutat de Reus ha iniciat un procés de reflexió intern arran de la dimissió presentada pel seu cap de colla, Antoni Rull. Aquesta decisió no va ser acceptada per la junta directiva de l’entitat amb l’objectiu de que es pogués replantejar i s’exposés davant de tots els castellers de la colla. 

Aquesta exposició es va dur a terme durant el vespre d’ahir divendres en una reunió informativa convocada a l’hora d’assaig dels de la camisa avellana. En aquesta trobada, que va omplir la sala d’actes del local social del carrer Rosich, Rull va exposar els motius de la seva decisió amb l’objectiu de fer reflexionar al gruix de la colla per encarar amb les màximes garanties el que resta de temporada. 

Fruit d’aquesta reunió i veient les sinergies creades durant aquesta, el cap de colla ha obert la porta a un replantejament de la seva decisió, que en cap cas ha  volgut perjudicar el normal funcionament del dia a dia de la colla. 

Ara, la direcció tècnica de la colla reflexionarà durant aquesta pròxima setmana i prendrà una decisió definitiva sobre la seva continuïtat. 

Cap de setmana de descans

Els Xiquets descansaran aquest cap de setmana, tornant a les places el dissabte 5 de maig a la Fira del Vi de Falset, on actuaran acompanyats dels seus fillols, els Brivalls de Cornudella i podrien estrenar els castells de vuit. 

Comentarios

Lea También