Els Xiquets de Reus obriran plaça a la Diada del Mercadal del 7 d’octubre

L'objectiu dels de la camisa avellana és descarregar la ‘tripleta màgica’: 4 de 9 amb folre, 3 de 9 amb
folre i 5 de 8

19 septiembre 2017 11:40 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Xiquets de Reus, que aquest any entraven també al sorteig de l’ordre d’actuació per la Diada del Mercadal del pròxim 7 d’octubre, obriran plaça per davant de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró, els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca, per aquest ordre.

La casualitat ha fet que, malgrat haver decidit entrar també al sorteig (la colla reusenca sempre obria plaça en edicions anteriors pel fet de ser la colla amfitriona), els Xiquets siguin de nou els qui marcaran l’inici de la diada. El resultat del sorteig també ha fet que les colles hagin pogut triar la ubicació d’acord amb l’ordre d’actuació.

Pel que fa a les colles del Camp de Tarragona que actuaran, el cap de colla dels Xiquets de Reus, Toni Rull, va expressar ahir la voluntat d’aspirar a la seva màxima actuació que passaria per descarregar la tripleta màgica (4 de 9 amb folre, 3 de 9 amb folre i 5 de 8).  

Per la seva part, el segon cap de colla de la Jove de Tarragona, Adrià Calvet, ha explicat que la colla es troba a hores d’ara en plenes festes de Santa Tecla i que la seva proposta a plaça dependrà de com vagin les actuacions del pròxim cap de setmana a Tarragona.

Pel que fa a Albert Martínez, cap de colla de la Vella de Valls, va manifestar la voluntat de portar un castell de 10 pisos a la Diada del Mercadal, de manera que les pròximes setmanes treballaran per poder portar els seus màxims castells a la plaça reusenca.

Comentarios
Multimedia Diari