Els bombers fan front a dos incendis de vegetació simultanis a Reus

S'han mobiltizat en total once dotacions terrestres i una aèria

27 julio 2020 17:53 | Actualizado a 27 julio 2020 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat estan fent front, a quarts de vuit de la tarda d'avui dilluns, a dos focs de vegetació simultanis al terme municipal de Reus. En total s'han mobilitzat onze dotacions terrestres i un helicòpter bombarder.

El primer avís s'ha rebut a les 18.27 hores d'un foc situat a peu de la carretera C-14Z, que surt de Reus en direcció a la Selva del Camp pel cementiri. Es tracta d'un incendi de vegetació agrícola , que no ha afectat cap edificació i que a les vuit de la tarda els bombers ja tenen aturat el cap del foc.

En aquest s'han desplaçat fins el lloc sis dotacions terrestres dels parcs de Reus -inclòs una unitat GRAF- i Tarragona, a més a més de comandament de la Regió d'Emergències.

A les 19.48 hores s'ha donat el foc per controlat.

El segon

Quan els bombers estaven en plena feina per apagar el primer foc, a les 19.14 hores s'ha rebut el segon avís, en aquest cas a la zona de Mas de Puig. Es tracta d'un camp d'avellaners i a les vuit el foc ja estava encerclat.

Bombers ha mobilitzat efectius dels parcs d'Alcover, Cambrils, Vila-rodona, GRAF de Móra i un de comandament, a més a més de l'helicòpter bombarder.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari