Más de Reus

Reus Participació

Els centres cívics de Reus obren el període d'inscripcions amb més de 170 cursos

El termini d'inscripció comença el 9 de gener. Els cursos, excepte els monogràfics, s'inicien el 23 de gener i acabaran el 19 de juny

Redacció

Whatsapp
Imatge d´un dels tallers de gastronomia organitzat l´any passat.  Foto: DT

Imatge d´un dels tallers de gastronomia organitzat l´any passat. Foto: DT

La xarxa de centres cívics municipals obre el 9 de gener el termini d’inscripcions a noves activitats previstes per al període de gener a juny, amb un total de 177 cursos i tallers. El termini estarà obert fins que hi hagi places disponibles. La durada dels cursos, tret dels monogràfics, serà de 20 sessions, compreses entre el 23 de gener i el 19 de juny.

La nova programació planteja ofertes d’àmbits tan diversos com les arts escèniques i musicals, les arts plàstiques i manuals, la cura del cos, la cura de la ment, els idiomes, els balls i danses, la gastronomia, la fotografia i la informàtica i les noves tecnologies. Activitats com el gospel, la guitarra, la restauració de mobles antics, el patchwork, els balls en línia, el country, el swing, les meditacions guiades, la gimnàstica hipopressiva, el ioga, el pilates, la zumba, la càmera reflex digital, la cuina japonesa, rebosteries, diferents nivells dels idiomes: alemany, anglès, italià, francès...

Destaquen com a novetats, els monogràfics d’Instagram o Twitter, com millorar el teu running, l’shatky dance, l’entrenament emocional o la iniciació al chalk paint. Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, afirma que «els centres cívics treballen per fomentar la cohesió i la participació ciutadana, i són un punt de referència i de trobada de la ciutat».

La programació es pot consultar a centrescivics.reus.cat. En el mateix web es pot formalitzar la inscripció, la qual també es pot fer presencialment a tots els centres cívics.

Activitats paral·leles

Exposicions: Cada mes es podrà visitar una exposició diferent en cada centre cívic.

El Síndic t’escolta. El Síndic Municipal de Greuges de Reus traslladarà determinats dies la seva oficina als diferents centres cívics municipals per atendre els dubtes, consultes i les propostes de la ciutadania.

Visites guiades a tots els centres cívics per donar a conèixer els equipaments, els serveis que ofereixen i les entitats que hi tenen seu.

Quedem per fer un cafè? Espai políglota de tertúlia en diferents idiomes sobre temes d’actualitat.

Espai Jove al Centre Cívic Llevant. Espai de reunió, trobada, consulta, estudi, xerrades, etc… per a joves d’entre 12 i 16 anys.

Tastet d’activitats. Iniciativa per provar i descobrir la programació que s’oferirà a la primavera.

Temas

  • REUS

Lea También