Els comerços de Reus s’uneixen per lluitar contra l’Alzheimer

Les entitats comercials i els mercats organitzen una jornada solidària el dissabte dia 21 amb activitats infantils i concerts per recaptar fons 

17 septiembre 2019 07:36 | Actualizado a 18 septiembre 2019 10:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les entitats comercials de la ciutat –El Tomb de Reus, Unió de Botiguers i Eix Comercial Prim-Sunyer– i els mercats de Reus, amb la col·laboració de l’Agència Reus Promoció, s’han unit per sumar esforços en la lluita contra l’Alzheimer i organitzar una jornada solidària per recaptar fons per col·laborar amb l’Associació d’Alzheimer Reus i aconseguir diners per lluitar contra la malaltia. Aquesta tindrà lloc el pròxim dissabte dia 21 de setembre durant tot el dia a la plaça d’Evarist Fàbregas.   

Les activitats programades començaran a les 11 hores i consistiran en la instal·lació d’atraccions infantils, inflables, circuits amb bici i llits elàstics pels més petits (tiquet 1,5 euros). També actuaran els Xiquets de Reus i, al voltant de les 14 hores, tindrà lloc el segon Concurs de Paelles i Arrossos organitzat pel Casal Despertaferro. L’acte també comptarà amb l’actuació de Los Ritmos de Rumba a càrrec de Sabor Rumba Catalana i una posterior actuació de dansa de Souldance i exhibicions artístiques de la companyia de Dansa del Centre de Lectura.

La música serà la gran protagonista a partir de les 19 hores amb les actuacions dels cantautors reusencs Ariel Santamaria i Joan Masdéu. Una batucada, a càrrec de Reusamba 2.0 donarà per finalitzada la jornada solidària. 

El Gaudí Centre, de color verd

Els establiments comercials de la ciutat que col·laboren en la iniciativa solidària també han col·locat un vinil als seus aparadors amb la ‘R’ representativa de l’Associació de l’Alzheimer de Reus i també repartiran flyers informatius de totes les activitats que organitzen el dissabte 21 entre els seus clients. D’altra banda, i amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer, la façana del Gaudí Centre s’il·luminarà de color verd.

L’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre constituïda per treballar contra els efectes de la Malaltia d’Alzheimer a la comarca. Es tracta d’una entitat de reconeguda trajectòria que, des del 2003, realitza una tasca de responsabilitat amb el col·lectiu afectat per l’Alzheimer. Les activitats que desenvolupa van adreçades a les persones diagnosticades als seus familiars.

Comentarios
Multimedia Diari