Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Economia

Els constructors del Baix Camp se sumen a un web per treballar pel territori

El gremi del sector al Baix Camp s’ha adherit al portal web ‘Obres amb Garantia’, que permet la tramitació integral d’obres i reformes

REDACCIÓ

Whatsapp
Adolf Quetcuti i Gregori Salvat en la firma del conveni. FOTO: CEDIDA

Adolf Quetcuti i Gregori Salvat en la firma del conveni. FOTO: CEDIDA

El Gremi de la Construcció del Baix Camp s’ha sumat al portal Obres amb Garantia (www.obresambgarantia.com). D’aquesta manera, les persones que sol·licitin el pressupost a un aparellador en aquest portal del COAATT rebran tres pressupostos d’un aparellador que anirà lligat també a tres pressupostos que els faran arribar les empreses del GCBC que decideixin apuntar-se a Obres amb Garantia. De fet, participar al portal és totalment voluntari i permet realitzar obres amb garantia i amb empreses del territori, empreses de quilòmetre zero, que és un dels objectius dels dos col·lectius, aconseguir que les obres i les reformes a les comarques les executin empreses del nostre territori.

Aquesta col·laboració és gràcies al conveni signat recentment entre el president del Gremi de la Construcció del Baix Camp (GCBC), Gregori Salvat, i el president del Col·legi del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona (COAATT), Adolf Quetcuti. «En uns moments d’incertesa del sector de la construcció, és molt important que l’obra nova i reformes a les nostres comarques es quedi per les empreses associades al Gremi», assenyala Gregori Salvat.

Ara són les empreses del Gremi de la Construcció les que han de manifestar la seva voluntat de participar al portal. És a partir d’aquí que rebran les ofertes per realitzar els pressupostos que més l’adeqüin a la tipologia de cada constructor. El conveni entre les dues parts també ofereix avantatges als agremiats que s’hi vulguin sumar a més d’incrementar el seu volum de feina. L’acord permetrà, per exemple, utilitzar les instal·lacions de totes dues associacions als respectius agremiats o col·legiats, assessorament tècnic, preus especials per a cursos de formació i també millors condicions en les assegurances de la mútua del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También