Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els desallotjats per la fumera de Reus ja poden tornar a casa

El desmuntatge de la xemeneia segueix

Redacció

Whatsapp
La jornada de treballs d'ahir va ser la primera que no va patir les inclemències de la pluja. Foto: Alfredo González

La jornada de treballs d'ahir va ser la primera que no va patir les inclemències de la pluja. Foto: Alfredo González

Després de cinc dies dormint fora de casa, les famílies dels immobles que es trobaven a prop de la fumera de Weger ja poden tornar als seus domicilis. Els tècnics municipals han pogut comprovar que "ja es donen les garanties de seguretat necessàries" perquè es produeixi aquest fet. En total són 25 persones les que habiten al passeig Mata 26-28, carrer Joan Martell 30. Pel què fa la discoteca La Fàbrica i el restaurant Bella Italia per ara continuaran tancats.

D'altra banda, tot i que estava previst que les obres de desmuntatge s'allarguessin només una setmana finalment la meteorologia ha fet que s'hagin d'allargar, i la setmana vinent continuaran. De moment ja s'ha desmuntat la meitat de la part de la fumera que estava previst extreure, és a dir uns 20 metres d'alçada. La fumera ja ha passat dels 50 metres d'altura que tenia als 30, i està previst que es desmunti fins als 15 metres aproximadament.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También