L'ermita de Puigcerver prepara un setembre de carregat culturalment

L’Ermita de la Mare de Déu de Puigcerver prepara un setembre carregat 

02 septiembre 2019 09:10 | Actualizado a 12 septiembre 2019 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El mes de setembre, l’Ermita de Mare de Déu de Puigcerver, als termes d’Alforja i Riudecols, estarà farcida d’esdeveniments importants. D’una banda, la colla gegantera d’Alfroja farà la segona pujada de gegants per les drassanes de l’ermita fins a l’església. Un acte que es farà el 22 de setembre i que fa especial il·lusió a Antoni Comprubí, secretari de l’associació Amics de l’Ermita de Mare de Déu de Puigcerver: «el recorregut és una efemèride de fortes pendents. És un fet històric».


D’altra banda, l’ermità Carles Márquez, presenta l’exposició fotogràfica 'Bon dia a tothom des de l’ermita de Puigcerver'. Márquez es jubila i vol mostrar el recull de les millors fotografies que ha fet durant sis anys des de la perspectiva que l’Ermita de Puigcerver li oferia del paisatge. El recull mostra 40 imatges que permeten veure el canvi de climatologia i de paisatge al llarg dels anys que Márquez va exercir. Segons l’emirtà «la finalitat d’aquesta mostra és compartir amb tots vosaltres el magnífic espectacle visual que durant més de sis anys m’ha brindat aquest especial indret».

Abans d’això, el 7 de setembre es celebrarà un dinar solidari de comiat i benvinguda als ermitans, amb una missa i una actuació musical a càrrec de Marta Pallerols (piano), Sandra Plademunt (clarinet), Sara Rodríguez i Marta Martí (flauta travessera). A més d’un dinar amb productes d’alforja, amb paella, gelat o fruita, pa, vi, aigua i cafè.

Canvi a la Junta
D’altre banda,  Miquel Vilella Suazo, president de l’Associació Amics de l’Ermita es jubila després de varies reeleccions i vint anys de presidència. Tota una institució de l’entitat que a l’assemblea general haurà de ser substituït. Per últim, el consiliari de la Junta és el rector de la parròquia d’Alforja, Mn Eduard Angulo de Veneçuela. Properament serà substituït per Mn Vicens Ribas Canals.

Comentarios
Multimedia Diari