Els grups municipals de Reus es posicionen davant el nou Reglament de Participació Ciutadana

Exposaran les seves valoracions aquest dijous dia 2 de febrer a les 19h a la sala d'actes de l'antic hospital

19 mayo 2017 16:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Reus exposaran aquest dijous 2 de febrer, a les 19h a la sala d'actes de l'antic hospital el seu posicionament en relació al nou Reglament de Participació Ciutadana. La regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència ha convocat a la sessió informativa a totes les persones implicades en el procés participatiu per elaborar el nou document. L’acte és obert al conjunt de la ciutadania.

La fase d’elaboració del nou reglament oberta a la ciutadania va finalitzar el passat mes de desembre amb la presentació de l’informe final. El document, que inclou les reflexions i propostes ciutadanes, es va lliurar als grups municipals per tal que el poguessin analitzar. La sessió del dijous 2 de febrer obre la fase de debat polític per començar a redactar el nou Reglament de Participació, i portar-lo a aprovació definitiva en sessió plenària municipal.

Un total de 429 persones van participar en el procés ciutadà, dels quals 141 ho van fer de manera presencial i 288 mitjançant la resposta al qüestionari penjat al web de l’Ajuntament. L’informe final recull 73 propostes. Les idees s’agrupen en els tres blocs temàtics amb els què s’ha organitzat el debat i que han de conformar el nou Reglament de Participació Ciutadana: Accés a la informació i la transparència (27 propostes); Instruments de participació ciutadana (30 propostes); i Teixit associatiu i moviments socials (16 propostes).

 

Comentarios
Multimedia Diari