‘Els gustos tenen molt a veure amb la zona on es viu’

Tania Martínez Sánchez propietària de la Botiga Nineta del carrer Galanes de Reus constata que ‘a Catalunya, les persones van vestides molt més esportives’

30 mayo 2017 17:14 | Actualizado a 25 noviembre 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Fa onze anys que treballo de cara al públic i en el sector de la roba, el calçat, etc. No he fet altra cosa, perquè tractar el client i saber amb què puc sorprendre’l em motiva», comença Tania Martínez, de la botiga Nineta de Reus. Es va instal·lar al carrer de les Galanes al mes de setembre del 2016. L’emprenedora lidera la petita franquícia que és d’allò més familiar i el seu segell és la proximitat. «El que sempre predomina a Nineta són els estampats florals i els colors pastel, perquè algunes de les nostres cases de roba són d’allò més trencadores i romàntiques. Juguen molt amb brodats i complements recarregats alhora que vistosos i elegants», detalla tot assenyalant un dels racons més llampants de la botiga del carrer de les Galanes. I és que els vestits de totes les mides i varietats són els elements que fan diferent el negoci d’un altre de la mateixa naturalesa.

Per aquesta botiguera, el bon gust vestint pot anar lligat amb la comoditat

No obstant això, no se centren només en aquesta tipologia de peça, sinó que també compten amb un catàleg més casual i distès. «Com l’estil de la botiga és més procliu als vestits, intentem que la clientela s’adapti al que tenim, però sí que és veritat que al tenir més botigues dins i fora de Catalunya, sabem quines són les tendències a uns llocs i uns altres. Hem vist que aquí, a l’àmbit català, les persones van molt més esportives», corrobora Martínez en comparació amb altres llocs com ara València, Múrcia o Alacant. Per això tenen alguns pantalons texans i altres opcions menys de mudar. De fet, la venedora puntualitza que la moda aquí és força més texana i tot el que sigui combinacions de pantalons i bruses, esdevé la tria «més habitual». «Els gustos i la moda tenen molt a veure amb la zona on es viu», matisa aquesta botiguera de Reus.

La moda més realista

Des de Nineta intenten ajustar-se a la moda més realista, ja que «es veu millor la roba posada a sobre d’algú que no pas en un maniquí». Per això, a les xarxes socials mostren gran part de les seves peces de roba mitjançant fotografies i, de fet, la mateixa Tania Martínez en porta, de roba. «Així veuen d’una altra manera el model, com és la seva caiguda, com poden combinar, etc.», argumenta Martínez. 

La clau segons remarca és que els clients coneguin la botiga i així es consolidi. «L’enfocament que volíem per a aquest negoci era quelcom bonic, acurat i on la clienta se sentís còmoda, femenina i com a una vertadera nineta», diu tot somrient. «L’experiència em diu que això funcionarà bé, cal que les botigues ens unim i que fem una bona feina. Passem per una etapa difícil, però el comerç a Reus no decaurà mai», conclou Martínez.

Fitxa personal:

Adreça: Galanes, 16 (Reus)
Especialitat: Roba de mudar amb estampats de flors i colors llampants.
Telèfon: 877062880

Comentarios
Multimedia Diari