Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els joves volen que les Barraques durin més i un festival de música

Aquestes són dues de les 10 propostes que en Consell Municipal de Joves de Secundària ha fet arribar a l´Ajuntament

Joan Morales

Whatsapp
Els joves de secundària, ahir a la tarda a Cal Massó, explicant les seves propostes. Foto: Alfredo González

Els joves de secundària, ahir a la tarda a Cal Massó, explicant les seves propostes. Foto: Alfredo González

El Consell Municipal de Joves de Secundària va presentar, ahir a la tarda a Cal Massó, les conclusions i el decàleg de propostes sorgides del procés participatiu desenvolupat durant els darrers mesos, unes propostes que han girat al voltant de la temàtica ‘Reus Capital de la Cultura Catalana 2017’.

Entre les propostes presentades ahir pels joves destaca la millora de les Barraques de Festa Major, fent-les més llargues i amb una música més variada, o la creació d’un festival de música de referència dirigit als joves de la ciutat.

Pel Consell Municipal de Joves de Secundària també és important fomentar les sortides per conèixer millor el patrimoni cultural i urbanístic de la ciutat, programar exposicions més atractives als museus de Reus, amb uns preus més econòmics, o crear una targeta descompte per la compra de llibres.

Els joves també van proposar ahir a la tarda organitzar una festa com a cloenda del curs dels instituts de Reus, crear un concurs literari per a joves o fomentar la creació d’un cinema adaptat a les noves tecnologies i potenciar el cinema a la fresca per tota la ciutat. Per últim, en la vessant artística, els joves demanen que es potenciï la formació artística i l’organització d’un festival de grafits i música hip-hop en diferents punts de la ciutat.

Per deixar constància d’aquestes propostes s’ha fet un mural al pas que hi ha al raval de Sant Pere en direcció a la zona blava de la Riera de Miró. Aquesta pintura mural, de més de 15 metres d’alçada, es un recull gràfic i artístic de les propostes fet pel jove reusenc Arnau Casanoves.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También