Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els paradistes del Mercat Central de Reus renoven la junta sense president

Aproven un nou organigrama format per paradistes veterans i joves, després que Josep Maria Cartanyà abandoni la presidència de la junta que ha ocupat durant dos anys i mig

Ester Pagès

Whatsapp
Imatge d´arxiu d´una de les parades del Mercat Central de Reus que compta actualment amb una quarantena de negocis.  Foto: a. mariné/dt

Imatge d´arxiu d´una de les parades del Mercat Central de Reus que compta actualment amb una quarantena de negocis. Foto: a. mariné/dt

Després de dos anys i mig, Josep Maria Cartanyà deixa el càrrec com a president dels paradistes del Mercat Central per donar pas a un nova organització que no comptarà amb un cap visible com fins ara, sinó que estarà formada per paradistes joves i veterans amb la idea d’aportar aires nous al Mercat Central.

«No tindrem un president sinó que el nou organigrama comptarà amb la presència de tres expresidents, com Rosa Vidal, Pere Margalef i jo mateix», explicava al Diari Josep Maria Cartanyà, el qual va afegir que «la feina del Mercat s’ha de fer entre tots».

Davant d’aquesta premissa, deixen enrere els estaments de president i secretari i la nova junta estarà formada pels paradistes veterans abans esmentats i una desena joves que també tenen negoci al Mercat Central de Reus. «El jovent és qui ha de tirar endavant i ha de apostar per noves idees», deia Cartanyà.

A hores d’ara, el Mercat Central compta amb 42 negocis, una xifra que s’ha mantingut en els darrers anys.

Les últimes actuacions

Entre les darreres iniciatives que s’han dut a terme amb Josep Maria Cartanyà al capdavant dels paradistes destaca el pagament per poder entrar als lavabos del mercat. Una actuació que va aixecar molta polseguera entre els ciutadans i que també duia a terme al Mercat del Carrilet de Reus. «Ho vam fer per combatre el vandalisme i la brutícia», comentava Cartanyà. Malgrat que molts clients van aplaudir la iniciativa, la decisió que va ser adoptada per l’empresa municipal, Reus Mobilitat i Serveis, a petició dels propis paradistes, no va tenir la plena acceptació de les persones que diàriament fan servir els serveis.

El Mercat Central de Reus destaca també per les campanyes que es duen a terme de Nadal, de tapes com el ‘Menja’t el mercat’, que es va celebrar el mes de maig passat o el Mercat al Mercadal.

La nova junta, això sí sense president, obre una nova etapa amb l’objectiu de cercar noves activitats i captar gent jove, segons explicava Josep Maria Cartanyà. Cal tenir en compte que també formen part de la Taula de Turisme per atraure visitants.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También