Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Ensenyament

Els pares de set escoles de Reus podran triar entre 3 instituts de Secundària

Ensenyament paralitza l'adscripció única i per la resta de col·legis de la ciutat deixa escollir entre dues opcions

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un grup de pares, reunits la setmana passada amb la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament. Foto: A.Mariné

Un grup de pares, reunits la setmana passada amb la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament. Foto: A.Mariné

La polèmica sorgida fa uns dies per l'adscripció única als instituts de Secundària la ciutat proposta pel Departament d'Ensenyament ja està tancada. El departament s'ha reunit aquest dimarts amb representants de l'Ajuntament de Reus, directors dels centres escolars i membres de les AMPA per informar sobre la nova proposta de matriculació dels nens i nenes de la ciutat que el proper curs faran primer d'ESO.

Set escoles de Reus (Eduard Toda, Isabel Besora, Rosa Sensat, Rubió i Ors, Teresa Miquel, Sant Bernat Calbó i Marià Fortuny), totes a la zona sud de la ciutat, estrenaran l'adscripció triple. Aixó significa que els pares podran triar entre els instituts Salvador Vilaseca, Rosera Mauri o Josep Tapiró. La resta de les escoles mantindran l'adscripció doble amb els instituts Baix Camp, Gaudí, Domènech i Montaner i Gabriel Ferrater.

Aquest replantejament del Departament d'Ensenyament ha arribat després de la mobilització impulasada per grups de pares de diferents escoles de Reus, i també d'alguna de fora de la ciutat com per exemple la de Castellvell del Camp, contra l'adscripció única. El nou model estarà vigent, com a mínim, aquest pròxim curs 2018-2019 i, possiblement, també el següent, tot i que està pendent d'un estudi.

Temas

Comentarios

Lea También