Els pares de set escoles de Reus podran triar entre 3 instituts de Secundària

Ensenyament paralitza l'adscripció única i per la resta de col·legis de la ciutat deixa escollir entre dues opcions

21 febrero 2018 10:44 | Actualizado a 21 febrero 2018 11:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La polèmica sorgida fa uns dies per l'adscripció única als instituts de Secundària la ciutat proposta pel Departament d'Ensenyament ja està tancada. El departament s'ha reunit aquest dimarts amb representants de l'Ajuntament de Reus, directors dels centres escolars i membres de les AMPA per informar sobre la nova proposta de matriculació dels nens i nenes de la ciutat que el proper curs faran primer d'ESO.

Set escoles de Reus (Eduard Toda, Isabel Besora, Rosa Sensat, Rubió i Ors, Teresa Miquel, Sant Bernat Calbó i Marià Fortuny), totes a la zona sud de la ciutat, estrenaran l'adscripció triple. Aixó significa que els pares podran triar entre els instituts Salvador Vilaseca, Rosera Mauri o Josep Tapiró. La resta de les escoles mantindran l'adscripció doble amb els instituts Baix Camp, Gaudí, Domènech i Montaner i Gabriel Ferrater.

Aquest replantejament del Departament d'Ensenyament ha arribat després de la mobilització impulasada per grups de pares de diferents escoles de Reus, i també d'alguna de fora de la ciutat com per exemple la de Castellvell del Camp, contra l'adscripció única. El nou model estarà vigent, com a mínim, aquest pròxim curs 2018-2019 i, possiblement, també el següent, tot i que està pendent d'un estudi.

Comentarios
Multimedia Diari