Els pediatres de l'ICS creen un blog per comunicar-se amb pares i adolescents

Els professionals volen establir un canal de comunicació fluïd i bidireccional amb usuaris de totes les edats

19 mayo 2017 23:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Presentar els equips de pediatria d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la ciutat de Reus, donar a conèixer els centres assistencials – els CAP Sant Pere i Llibertat, corresponents als EAP Sant Pere, Sant Pere Centre, Llibertat i Horts de Miró –, oferir els calendaris de revisions i vacunacions i donar consells sobre alimentació, prevenció de riscos i malalties comunes. Aquestes són només algunes de les nombroses informacions que conté el nou blog posat en marxa de Pediatria de Reus.

Es tracta d’una nova eina digital que exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials, on ja acumula més de 57.800 visites en set blogs i 2.525 seguidors de tres comptes a la xarxa de microblogging de Twitter.

En la direcció de pediatriareus.wordpress.com, els professionals de pediatria de l’ICS en els centres de primària de la capital del Baix Camp pretenen establir una comunicació fluïda i bidireccional amb els usuaris, principalment pares i mares, però també amb els adolescents, donant-los informació útil i esperant rebre inputs per part d’ells. El blog es posa en marxa informant sobre la grip infantil i la participació en festes tradicionals d’aquest mes de febrer. Des del blog, es pot accedir a d’altres serveis útils com els llocs web de l’Institut Català de la Salut, Canal Salut, programació de visites, telèfon d’Infància Respon, Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i farmàcies de guàrdia, entre molts d’altres.

 

Proximitat

L’objectiu de l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania i als professionals de la institució com un canal més de difusió informativa. Ara ja disposa de set blogs d’equips o unitats de primària – El Temple de Tortosa, Valls, plaça Llibertat de Reus, El Morell, Salou, Unitat Docent Tarragona i Pediatria Reus– i tres comptes a la xarxa social Twitter: l’Atenció Primària territorial i els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari