Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els polígons industrials de Reus s’agrupen en una associació

Volen millorar l’entorn i els serveis de les zones on estan ubicades les empreses

Diari de Tarragona

Whatsapp
Es forma la nova junta de l’Associació de Polígons Industrials de Reus. Foto: A.M.

Es forma la nova junta de l’Associació de Polígons Industrials de Reus. Foto: A.M.

Empresaris dels polígons industrials de Reus van constituir ahir la nova junta de l’Associació de Polígons Industrials de Reus, APIR.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui va assegurar que «l’Ajuntament de Reus ha de tenir un interlocutor amb qui gestionar les necessitats dels polígons. Volem escoltar els problemes i ajudar a trobar fórmules per solucionar-los».

La signatura dels estatuts es va dur a terme a les instal·lacions de Redessa al camí de Valls, i hi van participar una desena d’empresaris, que formaran part de la nova junta.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, a través de PIMEC Polígons, ha donat suport a la constitució l’APIR

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, va afirmar que «hem volgut acompanyar la nova junta de l’APIR en aquest moment de signatura dels estatuts però a partir d’ara, l’associació ha de treballar de manera independent per gestionar les inquietuds comunes entre tots els seus membres».

L’APIR comença a treballar amb els següents objectius: Millorar l’entorn i els serveis de les zones on estan ubicades les empreses; generar una dinàmica de treball en xarxa i comunitat; desenvolupar projectes que serveixin per millorar la competitivitat empresarial i ser un interlocutor únic davant de l’Administració local.

Gerard Pagès, president

La junta de l’APIR està presidida per Gerard Pagès, de l’empresa Aliter Grup, situada al polígon AgroReus.

També s’ha marcat com a objectiu primordial comptar amb representants d’empreses de tots els polígons de la ciutat: AgroReus, Dyna, Tecnoparc, Mas de les Ànimes, Mas Batlle, Bescós, Granja Vila, Mas Ferrer, Constantí Nord, H6, Illes Medes, Nirsa, CIM del Camp, Mas Sunyer i Mas Guardia.

En aquestes zones hi ha actualment 690 empreses que sumen gairebé uns 3.000 treballadors.

Temas

Comentarios

Lea También