Els pressupostos participatius de Reus acumulen més de 2.000 vots

Les dependències de l’antic hospital han acollit aquest dissabte la primera jornada d’exposició pública dels projectes sotmesos a votació 

03 marzo 2018 17:15 | Actualizado a 03 marzo 2018 17:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant la primera setmana de votacions, els pressupostos participatius han sumat ja més de 2.000 vots. Això es tradueix, segons la regidora de Participació, Montserrat Flores, en prop d’un miler de reusencs i reusenques que han exercit el seu dret. I és que el sistema permet votar fins a sis propostes de les 43 disponibles. És a dir, que un vot no es tradueix necessàriament en un elector. 

Els impulsors de les propostes incloses en els pressupostos participatius han tingut aquest dissabte l'oportunitat de defensar-les en públic. Fins a 12 projectes s'han desgranat, fil per randa, amb els seus proposants disposats a respondre dubtes i qüestions. Tot plegat amb un objectiu primordial, aconseguir el vot de la ciutadania. 

Amb tot, l’auditori no ha estat tan nodrit com s’esperava. Escassa audiència en una sala a l’antic hospital, bàsicament amb una desena de representants veïnals i agents actius de la societat civil reusenca. 

El proper dissabte, dia 10 de març, tindrà lloc la segona jornada, amb la resta de propostes.  

Comentarios
Multimedia Diari